trainingen

Wij zijn er niet alleen om uw procesautomatisering naar een hoger niveau te brengen. Keda Consult investeert ook in uw kennisniveau. Daarom kunt u bij ons terecht voor diverse trainingen en cursussen voor onder andere gebruik van SnelStart. Deze trainingen geven wij in onze trainingsruimte in Lekkerkerk, Barneveld of bij u op locatie (InCompany).

Wel zo flexibel. Daarnaast bieden wij ook diverse cursussen die niet gebonden zijn aan één pakket. Denkt u hierbij bijvoorbeeld een cursus lezen van uw balans of trainingen voor startende ondernemers.

Onze cursussen en trainingen worden altijd op uw situatie afgestemd en uiteraard houden wij rekening met uw (specifieke) vragen.

Wij geven trainingen in gebruik van SnelStart versie 12, SnelStart web en SnelStart boekhouden. Het verschil tussen SnelStart versie 12 en SnelStart web is dat u via beide platformen uw administratie kan benaderen, echter hebben beide platformen zo zijn eigen handigheidjes waarover wij graag onze kennis met u willen delen.