SnelStart

De administratie wordt door veel (startende) ondernemers aangemerkt als bijzaak. Niets is echter minder waar. Onderzoek heeft uitgewezen dat ondernemingen die direct beginnen met administratieve software een grotere kans van slagen hebben. SnelStart is hier dé oplossing voor. U wilt toch ook inzicht hebben in de financiële situatie van uw bedrijf?

SnelStart is een eenvoudig beheersbaar programma voor uw facturatie en boekhouding. Wij leveren, installeren en implementeren SnelStart aan de hand van uw eigen specifieke (bedrijfs)wensen.

Besparing en inzicht
Door uw administratie zelf in te voeren in SnelStart, bespaart u flink op de kosten van uw boekhouder of accountant. Bovendien krijgt u direct inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf. Een goede boekhouding is de basis van uw onderneming en met SnelStart kunt u dit, vanaf het maken en per e-mail versturen van een factuur tot en met de btw-aangifte, gewoon zelf.

Boekhoudsoftware voor ondernemers

Hoe groot of klein uw onderneming ook is, u wilt grip houden op uw resultaten. Vanaf het eerste klantcontact tot de laatste factuur en de betaling daarvan. De boekhoudkundige verwerking en eventuele controle door accountant, wilt u zonder dubbele handelingen eenvoudig laten verlopen.

Als SnelStart ImplementatiePartner leveren, installeren en implementeren wij SnelStart aan de hand van uw eigen specifieke (bedrijfs)wensen, voor facturatie en boekhouding.

SnelStart pakketten

SnelStart is leverbaar in vijf verschillende pakketten. Deze pakketten zijn samengesteld op basis van specifieke eigenschappen. U kunt kiezen uit SnelStart inStap, inKaart, inBalans, inZicht of inControle.

De pakketten zijn oplopend. Dit houdt in dat de functionaliteiten van bijvoorbeeld inStap en inKaart zijn samengevoegd in het pakket inBalans. Zo is er voor iedere ondernemer een passende oplossing.