Automatiseer je debiteurenbeheer met Notify

Notify biedt een naadloze integratie met SnelStart, waardoor het debiteurenbeheer voor ondernemers aanzienlijk wordt vereenvoudigd. Deze koppeling stelt gebruikers in staat om hun facturatieproces te automatiseren, waardoor facturen sneller worden betaald en de cashflow verbetert. Met de integratie van Notify in SnelStart kunnen gebruikers genieten van een gestroomlijnd proces waarbij elke factuur automatisch wordt opgevolgd, volledig in de huisstijl van het bedrijf. Dit betekent dat zelfs wanneer ondernemers het te druk hebben, hun debiteurenbeheer toch doorgaat. Een iDeal betaalbutton in elke herinnering maakt het voor klanten eenvoudiger om openstaande facturen direct te voldoen.

De voordelen van Notify

De voordelen van het gebruik van Notify in combinatie met SnelStart zijn talrijk. Van snellere betalingen tot meer overzicht en ruimte voor persoonlijk contact met debiteuren; het platform is ontworpen om het debiteurenbeheer gebruiksvriendelijker te maken.

+30% sneller betaald

+20% klanttevredenheid

-80% werk en tijd

De software biedt een gebruiksvriendelijke interface die zelfs voor degenen zonder technische achtergrond gemakkelijk te navigeren is, waardoor bedrijven meer tijd overhouden om zich te concentreren op groei en klantenservice. Notify’s slimme tools en real-time dashboard zorgen voor een helder overzicht van openstaande facturen en acties die ondernomen kunnen worden, terwijl het klantenportaal en dispuutmanagement ondersteuning bieden bij de opvolging van facturen.

Functies binnen Notify

De koppeling met SnelStart is binnen één werkdag gerealiseerd, waardoor ondernemers snel kunnen profiteren van de voordelen van deze integratie. Bovendien biedt Notify realtime managementinformatie, waardoor gebruikers een duidelijk overzicht hebben van hun financiële situatie. Dit helpt bij het nemen van geïnformeerde beslissingen en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

  • Betalingsherinnering
  • Eigen huisstijl
  • Dispuutmanagement
  • Geïntegreerde mailbox
  • Betaalmethoden
  • Overzichten
  • Agenda en historie
  • Geautomatiseerde opvolgingen

Voor meer informatie over de integratie van Notify met SnelStart en hoe dit uw bedrijf kan helpen, kunt u de website van SnelStart bezoeken of contact opnemen met Notify voor een persoonlijke uitleg. Dit is een kans om het debiteurenbeheer te verbeteren en de efficiëntie van uw bedrijf te verhogen. Ontdek vandaag nog hoe Notify en SnelStart samen kunnen werken om uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

Meer informatie over Snelstart & Notify

Plan direct een demo

Stel je vraag