Onze aanvullingen op SnelStart

Projecten/ uren registratie
Naast de ingevoerde klantgegevens in SnelStart kunt u in FlxProject ook de projectomschrijving, werkadres, start,- en leverdatum en andere afspraken vastleggen. Daarnaast kunt u met de urenregistratie de voor gecalculeerde uren en bedragen invoeren. Lopende het project kunt u de werkelijk gemaakte uren en inkopen/kosten invoeren waardoor aan het einde van het project het resultaat inzichtelijk is, oftewel een nacalculatie!

FlxOrderscan
Met de orderscan selecteert u de betreffende klant vanuit uw SnelStart administratie en scant u de betreffende producten. Na het opslaan vindt u de betreffende verkooporder direct terug in uw SnelStart administratie

Webshopkoppelingen
Al uw webshoporders of boekingen automatisch in SnelStart krijgen is mogelijk door onze webshopkoppelingen. Wij koppelen onder andere met Magento, WooCommerce, Shopify en Bol.com met SnelStart.
Staat hier uw webshop (nog) niet bij? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden !

Betaalproviders
Naast verkooporders kunt van uw webshop kunt u ook uw betalingen van uw betaalprovider rechtstreeks koppelen met SnelStart. Handig als u een betaalprovider heeft gekoppeld aan uw webshop !
Wij koppelen onder andere met Mollie, Sisow, Bol.com, PayPal, Pay.nl en Multisafepay.
Staat hier uw betaalprovider niet bij? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden !

Rapportage
Wij hebben krachtige rapportagetools gekoppeld aan uw SnelStart administratie die u helpt meer inzicht te krijgen in uw klanten, leveranciers en omzetten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden !